Om oss

Velkommen
til gards!

Alle små bedrifter starter med en drøm og her hos oss får drømmen leve i inspirerende omgivelser. Frøken Magnolia er Haugesunds desisert minste blomsterbutikk og ble etablert august 2018. Da både som fysisk butikk hjemme på gården vår og som nettbutikk hvor vi tilbyr levering av blomster lokalt og frakt av våre lekre interiørvarer i hele vårt langstrakte land.

Våre ansatte

Vi er her for å hjelpe deg! Med lang erfaring og god kompetanse kan du være sikker på at du får den hjelpen du trenger.

Eirin Vedå

Daglig leder & Blomsterdekoratør

Ida Ulvik

butikkmedarbeider

Mer om Frøken Magnolia

Frittgående høner, sosiale ender og landlig idyll er stikkord som gjør Frøken Magnolia til en blomsterbutikk helt utenom det vanlige. Dette gjenspeiler seg i utvalget vårt og her finner du de vakreste blomster, gave- og interiørartikler fra spennende leverandører og når produksjonen tillater det; egg fra de hyggelige tuppene som gjerne følger deg inn i butikken for å se om du har med deg en godbit.
Med sine 20 år i blomsterdekoratørfaget og brede erfaring, kan eier Eirin hjelpe deg med blomster til alle anledninger. 
 
Bryllups- og sorgarbeid, hverdagsblomsten, helgebuketten, en hilsen til din utkårede eller spesialdesignet dekor til kontoret; vi er her for deg.
Vi streber etter å skåne miljøet som best vi kan og pakker derfor både blomster og postsendinger så plastløst som mulig. 

Vi hjelper deg med  blomster til alle anledninger. Buketter, dekorasjoner, kondolanser, bryllup og alt innen sorgarbeid som kranser, bårebuketter, kistedekorasjon, hjerte, anker, kors etc. Vi kan også utføre oppdrag innen scenepynt og romdekor.

Sjekk ut høstens nyheter

Neque porro quisquam est, qui dolore ipsum quia dolor sit amet, consectetur adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.

Rull til toppen